Головна Новини Політика президент У Зеленського проти подачі води до Криму. Щоб виключити повністю, добудують дамбу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського проти подачі води до Криму. Щоб виключити повністю, добудують дамбу

Позиція представництва є однозначною

17 лютого 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Представник глави держави Володимира Зеленського в Автономній республіці Крим Антон Коріневич проти подачі води на його територію до деокупації півострова. Він вважає, щоб повністю виключити потрапляння води, потрібно добудувати дамбу на Північно-Кримському каналі, передає РБК-Україна. 

У Зеленського проти подачі води до Криму. Щоб виключити повністю, добудують дамбу

Антон Коріневич - фото з відкритих джерел

За словами Кориневич, позиція представництва є однозначною — воду в окупований Крим поставляти не будуть:

"Обговорили важливі для функціонування каналу питання, зокрема потребу добудови дамби на 107 кілометрі каналу, яка, з одного боку, максимально виключає потрапляння води на тимчасово окупованого Крим, а з іншого — дозволить значно поліпшити заходи з меліорації південних районів Херсонщини", — розповів політик за підсумками зустрічі з керівництвом каналу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з окупованого півострова Крим продовжують надходити тривожні новини про дефіцит води. Експерт з питань Євразії і колишній аналітик Державного департаменту США Пол Гобл не виключає, що загострення водної кризи в Криму може перерости в економічну і гуманітарну катастрофу. Наше видання разом з експертами розбиралося, що чекає на Крим у 2021 році, і як Росія буде намагатися вирішити цю кризу.

Напередодні ми також писали, що російська влада відмовляється навіть обговорювати ймовірність повернення Криму до України. Офіційний Київ намагається не дати світовій громадськості забути про те, що півострів — наш. У тому числі — за допомогою Кримської платформи. Але поки зрушень в рамках деокупацію майже немає. Чому так? Що ще повинні (можуть) зробити Україна і світ, щоб Крим повернувся до нашої гавані? "Коментарі" розбиралися в цьому питанні разом з експертами.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

17 лютого 2021, 18:33

россия с помощью вас либералов русского мира захватывает территорию Украины а мы туда свет воду и пенсии!? Интересные у вас призывы! Счастье для вас что сейчас не 1941 год! И хватит прикидываться......! Все вы понимаете!.

Ирина

17 лютого 2021, 17:27

Вот это у власти способы интересные работы с Крымом и Донбассом https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/ogtsu-obratilsya-k-pravoohranitelyam-po-proverke-deyatelnosti-doneckoblgaza


Новини