Головна Новини Політика президент У Слузі народу розповіли, хто заплатить за опитування Зеленського 25 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу розповіли, хто заплатить за опитування Зеленського 25 жовтня

На опитування українців під час місцевих виборів не збираються витрачати бюджетні кошти

16 жовтня 2020, 09:49
Поділіться публікацією:

Опитування українців 25 жовтня, яке раніше анонсував президент Володимир Зеленський, проводитиме громадська організація. Гроші з бюджету на нього брати не будуть, а оплатять все меценати. Про це в ефірі "Громадського радіо" заявила заступник глави парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

У Слузі народу розповіли, хто заплатить за опитування Зеленського 25 жовтня

Володимир Зеленський. Фото: Прес-служба Офісу президента

Якій саме громадській організації довірять опитувати українців, Кравчук не уточнила. Але пообіцяла, що її назва стане відомою найближчим часом.

"Незабаром, я думаю, цю громадську організацію оголосять офіційно. Вона буде проводити опитування спільно з соціологами. Наскільки мені відомо, зараз розглядають варіант, щоб паралельно проводити екзит-пол і опитування. Тоді результати можна буде відразу опублікувати і звірити з офіційними", — розповіла депутат.

Всього українцям хочуть поставити 5 питань. Їх напрямок особисто вибирав Володимир Зеленський, каже Кравчук. А ось гроші на опитування дадуть окремі меценати. Їхні імена депутат не озвучила.

"Є досить багато небайдужих людей. Вони дадуть або вже дали кошти на цей процес. Політична відповідальність буде лежати на ініціатора опитування. Всі кошти будуть виключно українського походження", — запевняє Кравчук.

Вона зазначила, що результати опитування юридичного впливу не матимуть. А остаточне рішення по озвученим питанням залишиться виключно за парламентом.

Раніше "Коментарі" розповідали, про що будуть питати українців під час президентського опитування у день місцевих виборів 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини