Головна Новини Політика президент У Росії істерика через футболку Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії істерика через футболку Зеленського

У МЗС Росії обурилися футболкою Зеленського і опустилися до банальних образ

сьогодні, 08:54
Поділіться публікацією:

Учора президент України Володимир Зеленський виступив із традиційним вечірнім відеозверненням, під час якого він був одягнений у футболку з написом Make russia small again ("Зробимо росію знову маленькою").

 У Росії істерика через футболку Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: скріншот відеозвернення президента

У МЗС Росії у відповідь процитували свого спікера марію захарову:

"Маленькою як що? срср? російська імперія? О, я зрозуміла! Як Київська Русь. Для цього нам потрібен Київ. Ти сам це сказав, придурок", — істерично заявила представниця окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Україну повернули дітей з окупації: що їм довелося пережити

Учора ще шість українських дітей разом зі своїми мамами повернулися з тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької областей та АР Крим у рамках ініціативи Президента України BringKidsBack. Про це повідомив керівний Офісу Президента Андрій Єрмак, інформує портал "Коментарі".

Це діти, віком від 3 до 17 років. Вони пережили складні випробування під час перебування в окупації.

"Їх змушували навчатися у російських школах, де велика частина навчального процесу була наповнена пропагандою. У разі відмови, їхніх батьків шантажували, погрожуючи позбавленням батьківських прав, незаконними обшуками та допитами. Деякі діти мали проблеми зі здоров'ям, проте не могли отримати необхідне лікування та медикаменти.

Одна з родин була змушена переховуватись, аби уникнути примусу дитини відвідувати російську школу. Вони жили в постійному страху бути викритими, що могло призвести до вилучення дитини або незаконного арешту батьків. Дитина продовжувала навчатися в українській школі онлайн", – зазначив Єрмак. Завдяки спільним зусиллям було забезпечене безпечне повернення цих сімей. Тепер вони в безпеці та отримують необхідну підтримку. Яку допомогу надали родинам – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини