Головна Новини Політика президент У мережу потрапило новорічне звернення Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережу потрапило новорічне звернення Зеленського

Зворушливо і не в форматі

31 грудня 2020, 21:30 comments2402
Поділіться публікацією:

У соціальні мережі потрапило новорічне привітання глави української держави Володимира Зеленського з прийдешнім новим 2021 роком. Саме його будуть транслювати за 15 хвилин до початку нового десятиліття. Команда нинішнього президента вирішила відзначитися від попередніх і створила відеозвернення в новому форматі. У ньому Зеленський звертається до маленьких українців як до символу майбутнього України. Відеоролик вийшов, дійсно, зворушливим. Зеленський згадав всі ключові події цього року, як позитивні, так і негативні, радісні й сумні. А його слова супроводжувалися кадрами тих самих моментів, про які розповідає президент.

У мережу потрапило новорічне звернення Зеленського


Раніше "Коментарі" писали про те, що ми не перша країна, яка вступить в нове десятиліття. Перед нами є ряд країн, які вже це зробили. Найпершими там виявилися громадяни країни Кірибаті в західній частині Тихого океану. Там +2021 прийшов, коли в Києві був полудень. Наступний на черзі острів Чатем, Нова Зеландія. Потім 2021 прокрокує на Камчатку та Анатирь. У 14.30- 15.00 за українським часом він настане в Австралії. О 17.00 — в Країні Вранішнього сонця та обох Кореях і направляється в азійські країни, через 2 години огорне Індонезію, Індію і Непал.

Крім того, портал опублікував відеозвернення всіх президентів незалежної України. Ось уже 29 років ми продовжуємо слухати наших президентів, які коротко і урочисто звітують досягнення минулого року. І навіть не помічаємо, що тою чи іншою мірою слова глав держави схожі між собою, як ніби писалися під копірку з невеликими лише змінами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

1 січня 2021, 08:52

Взрослые уже не верят его сказкам, так начал их детям рассказывать! Смешно и позорно...


Новини