Головна Новини Політика президент У "Кинджалах" десятки іноземних деталей: Зеленський звернувся до союзників, просить діяти
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Кинджалах" десятки іноземних деталей: Зеленський звернувся до союзників, просить діяти

Зеленський закликав західних партнерів посилити санкції проти Росії

22 березня 2024, 08:04
Поділіться публікацією:

Країнам Заходу необхідно посилити санкції проти Росії, ухвалити серйозні рішення. Ракети країни-агресора, зокрема "Кинджали", складаються з десятків іноземних деталей. Обстріл України не припиняється. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

У "Кинджалах" десятки іноземних деталей: Зеленський звернувся до союзників, просить діяти

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава держави зазначив, що кожен російський удар по Україні свідчить про те, що санкції світу проти Росії є недостатніми. Кожна ракета містить компоненти, які виробляють компанії інших держав. 

Володимир Зеленський уточнив, що в "Кинджалах" не менше ніж 49 типів компонентів, які Росія не виробляє, а в Х-101 — щонайменше 53 типи таких компонентів.

"Значна їхня частина – це те, що зроблено компаніями вільного світу і через різні "сірі" схеми завозиться до Росії. Блокувати такі схеми і всіх, хто їх підтримує – обов'язково. Потрібно більше санкцій. Потрібно більше відповідальності за схеми обходу санкцій", — додав президент.

Глава держави наголосив, що тиску на Росію потрібно значно більше, оскільки лише в тих ракетах, якими окупанти сьогодні хотіли вдарити по Києву, було щонайменше півтори тисячі іноземних компонентів. 

"Це має припинитися, і світ має відповідні важелі", — заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін влаштував "удар помсти" по Києву: чи невдовзі Росія знову вдарить.

Також "Коментарі" повідомляли – масований удар РФ ракетами та шахедами: що відомо після вибухів у різних містах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини