Головна Новини Політика президент Топ 10 політичних цитат 2022 року. Від Володимира Зеленського до Бориса Джонсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ 10 політичних цитат 2022 року. Від Володимира Зеленського до Бориса Джонсона

Слова Володимира Зеленського потрапили у топ 10 політичних цитат 2022 року в британському середовищі.

17 грудня 2022, 16:25 comments1203
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британське видання Independent підготувало список найкращих цитат 2022 року. Більшість цитат стосується британського політичного середовища, проте в топ 10 також потрапили слова президента України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Independent.

Топ 10 політичних цитат 2022 року. Від Володимира Зеленського до Бориса Джонсона

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Бурхливі події 2022 року увійдуть в історію разом зі словами, які були сказаними політичними діячами. Ось топ 10 політичних цитат 2022 року від британського видання Independent.

"Наскільки я бачу, він потрапив у пастку з тортом", - заявив 25 січня міністр Північної Ірландії Коннор Бернс маючи на увазі скандал з Борисом Джонсоном. Політик був на вечірці з 30 людьми, попри заборону через пандемію. Ймовірно, цей скандал та економічна ситуація в країні коштувала Джонсону крісла прем’єр-міністра.

"Боротьба тут. Мені потрібна зброя, а не евакуація", — відповів 26 лютого Володимир Зеленський на пропозицію США щодо евакуації.

"Живі огорожі передмістя — це огорожі вільних людей", - сказав 23 березня консерватор Олівер Дауден виступаючи на весняній конференції консерваторів. Таке дивне порівняння висміювала британська преса.

"Атака легкої бригади", — висміював політиків 6 липня Кір Стармер. Атака легкої бригади (в ориг. the charge of the lightweight brigade) – це невдала військова операція британців під Балаклавою в Криму. Стармер таким чином висміяв політиків, які досі підтримували Джонсона.

"Вийти з інфляції в борг — це не план, це казка", — критикує 4 липня Ліз Трасс Ріші Сунак під час дебатів за крісло прем’єр-міністра Великобританії.

"Я готова вдаритись об землю з першого дня", — написала Ліз Трасс, 20 липня, проте швидко видалила та змінила твіт, адже допустила помилку. В новому повідомлені Трасс написала "я готова почати працювати з першого дня".

"Hasta la vista, baby", - останні слова Бориса Джонсона на посаді прем'єр-міністра в Палаті громад 20 липня.

"Важко ідентифікувати. Можливо, це неповнолітні королівські особи", - сказав ведучий Пітер Овертон не впізнавши Ліз Трасс і її чоловік, які прибули на похорон королеви 19 вересня.

"Знову? О, дорога", – промовив король Чарльз вчергове зустрічаючи Ліз Трасс.

"Прем'єр-міністр не під столом", — сказала лідер Палати громад Пенні Мордаунт 17 жовтня виправдовуючи відсутність Ліз Трасс.

Таким чином слова Зеленського виявились єдиними з-за меж Великобританії, які потрапили в топ політичних цитат в англійському середовищі 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про вислів Залужного, який повідомив, що потрібно робити з росіянами.

Також "Коментарі" писали про 10 країн ЄС, громадяни яких найменше підтримують Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини