Головна Новини Політика президент Територіальні компроміси з Росією: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Територіальні компроміси з Росією: Зеленський зробив заяву

Президент України наголосив, що український народ бореться за виживання, і західна зброя – це єдине, що наблизить світ

17 лютого 2023, 08:00 comments8329
Поділіться публікацією:

Жодних торгів територіями в рамках обговорення потенційної мирної угоди з Росією бути не може і не буде. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "BBC" зробив президент України Володимир Зеленський.

Територіальні компроміси з Росією: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави висловив думку, що, якщо Україна відмовиться від частини своїх територій, заради якнайшвидшого настання світу, то тим самим вона покаже Росії, що через деякий час та, набравшись сил, може "продовжувати повертатися", тобто знову нападати на Україну.

Володимир Зеленський вважає, що на сьогодні є лише один шлях, який наближає світ в Україні – це збільшення постачання західної зброї.

За словами президента, Україна обрала напрям руху до Європи як економічно, так і ціннісно. "Ми обрали цей шлях", — сказав президент.

Зеленський також зазначив, що Україна не піде на територіальні компроміси з Росією, і тим більше із Путіним, до якого немає жодної довіри.

"Ми хочемо гарантій безпеки. Будь-які територіальні компроміси зроблять нас слабшими як держава. Справа не в самому компромісі. Чого б нам цього боятися? Щодня ми маємо мільйони компромісів у житті. Питання в тому, з ким? З Путіним? Ні. Тому. що немає довіри. Діалог з ним? Ні. Тому що немає довіри", — наголосив глава української держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може призвести до розпаду Росії — чи є передумови для цього.                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни не можуть досягти успіху на Донбасі: в ISW розповіли про наступне рішення Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гість

17 лютого 2023, 08:24

Якого світу???? МИРУ!!!!! читаєш ці статті і в кожній якась нісенітниця. Ганьба! ЯК можуть журналісти не володіти державною мовою і нести ці переклади з російської людям???!!

Володимир

17 лютого 2023, 08:15

"Настання світу"? Дебіли, бл...;


Новини