Головна Новини Політика президент Суспільне повідомило чи візьме Зеленський участь на саміті лідерів G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Суспільне повідомило чи візьме Зеленський участь на саміті лідерів G20

Володимир Зеленський ймовірно буде на саміті лідерів "Великої двадцятки".

8 листопада 2022, 13:17 comments1493
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський буде присутній на саміті лідерів G20, який планують провести 15-16 листопада на Балі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського національного мовника Суспільне.

Суспільне повідомило чи візьме Зеленський участь на саміті лідерів G20

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Про присутність президента України на саміті лідерів "Великої двадцятки" повідомив речник президента Сергій Никифоров, який заявив, що ймовірно Володимир Зеленський буде на зустрічі в онлайн форматі.

"В якомусь форматі, звичайно, що Володимир Зеленський візьме участь у саміті G20. Більше сказати не можу", — речник президента Сергій Никифоров.

Раніше Зеленський повідомляв, що не буде присутній на саміті G20, адже там його може відвідати президент Росії Володимир Путін. Незважаючи на це посол Індонезії в РФ Хосе Таварес заявив, що його країна готова організувати зустріч обох президентів. Михайло Подоляк, стверджував, що Володимир Зеленський може відвідати саміт "Великої двадцятки" особисто.

Портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський повідомив у вечірньому звернені про очікування хороших новин стосовно постачання для України протиповітряних та протикорабельних систем оборони. А міністр оборони Олексій Резніков заявив, що в Україну прибули перші два зенітно-ракетних комплекса NASAMS, які українська влада очікувала понад шість місяців.

Також "Коментарі" писали про можливі переговори між Україною та Росією. Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що переговори потрібні обом державам, але наголошує на тому, що вони мають відбутись за умовами української влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини