Головна Новини Політика президент Суми значні, але є нюанс: Зеленський розповів, що не так з допомогою США
commentss НОВИНИ Всі новини

Суми значні, але є нюанс: Зеленський розповів, що не так з допомогою США

Президент пояснив, що Україні потрібна допомога швидше, оскільки щохвилини РФ може забрати людські життя

1 червня 2024, 16:25
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський погоджується з тим, що сума, виділена Конгресом США, велика, і укомплектувати бригади "просто і швидко", але "цієї швидкості не вистачає Заходу". Повільна допомога від США дуже гальмує готовність ЗСУ ефективно відбивати атаки агресора. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Зеленський розповів в інтерв'ю "The Guargian".

Суми значні, але є нюанс: Зеленський розповів, що не так з допомогою США

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"З цієї суми, я вважаю, на сьогодні мало прийшло. На мою особисту думку. Я не можу укомплектувати бригади-резерви, щоб просто поміняти ті бригади, які стоять, щоби була нормальна ротація", – висловився президент.

За його словами, Росія чітко розуміє ситуацію, що вони роблять з Харковом і чому вони йдуть на Північ, щоб розтягнути фронт. Росіяни знають, що у нас недоукомплектований резерв, вони знають, що ми не можемо відправити резерв без відповідної зброї – як вони відправляють своїх на вірну загибель.

"Вони розуміють, що ті наші війська, які стоять на Сході, а Росія не цурається головної мети окупувати повністю схід нашої держави – треба розтягнути наші сили. Якби прийшло достатньо, ми б укомплектували бригади, ми не забирали б наші сили з Донбасу, і могли б відповідати далекобійністю на Харківщині", – розповів президент.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський заявив, що для України не прийнятний сценарій із заморожування війни . Адже все, що є замороженим конфліктом, є війною – повільною війною, чи повільною окупацією, чи замороженим конфліктом між сторонами, заявив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів, що вже робить Путін, аби зірвати саміт миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 червня 2024, 16:05

Тактика пропаганди імені Геббельса: раз на тиждень запрошують якесь західне видання для інтерв'ю-джинси і потім розіб'ють це інтерв'ю на маленькі шматочки і цілий тиждень їх цитують. Таку тактику застосовували у нацистській Германії. Але коштує це чимало тому і верещать що їм мало тих грошей які пхають сюди власники війни.


Новини