Головна Новини Політика президент "Став в один рядок з раком": Зеленський жорстко висловився про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Став в один рядок з раком": Зеленський жорстко висловився про Путіна

Володимир Зеленський порівняв російського диктатора Володимира Путіна зі смертельною хворобою - раком.

18 вересня 2023, 14:30
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін, на думку Володимира Зеленського, "став в один рядок з раком, ВІЛ, Covid".  Таку заяву він зробив в інтерв'ю порталу СВЅ.

"Став в один рядок з раком": Зеленський жорстко висловився про Путіна

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Путін став в один рядок з раком, ВІЛ, Covid. Ви повинні зрозуміти, якщо суспільство Росії не розуміє, що ця трагедія буде на їхніх плечах, що це буде на їх совісті. Якщо вони не розуміють, то світ повинен об'єднатися і сказати", ‒ заявив президент.

Також Володимир Зеленський зазначив, що у Росії є потужні сусіди — країни світу, які мають обмежити дії Путіна.

"Я не кажу про багатомільйонні нації, є мільярдні нації, що мають йому просто  сказати, що твої кроки — ведуть до Третьої світової війни. І винуватим у третій світовій війні будеш тільки ти — одна людина, одна хвороба", — наголосив Зеленський.

Відтак президент Зеленський закликав світ максимально протистояти Путіну.

"Саме руками Путіна створена трагедія в світі, яка забирає життя мирних людей. Ось на що повинні звертати увагу країни світу. Це найголовніше.  Перемагайте ВІЛ, перемагайте рак, перемагайте Covid, перемагайте те, що дійсно є трагедією. Але вибачте, де Covid, і де Путін", — підсумував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський заінтригував новою заявою. Глава української держави Володимир Зеленський в інтерв'ю "CBS" заявив, що йому вже точно відомо ділянку фронту, де українські війська потужно прорвуть оборону росіян. Він визнав, що українці мають виконати непросте завдання, особливо враховуючи, що лише на сході України перебувають 200 тисяч загарбників. 

Зазначимо, що контрнаступ ЗСУ розпочався на початку червня – сили оборони України з початку наступу на основному напрямку, південному, вже звільнили 260 кв. км території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини