Головна Новини Політика президент Стало відомо як пройде перший етап вакцинації українців (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо як пройде перший етап вакцинації українців (Відео)

Пріоритетність щеплень матимуть медики, військовослужбовці, вчителі та пенсіонери

24 листопада 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

На своїй сторінці в фейсбуці Президент України Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому розповів про перший етап вакцинації громадян України.

Стало відомо як пройде перший етап вакцинації українців (Відео)

Фото: РБК

Гарант країни заявив, що на першому етапі Україна планує отримати 1 мільйон 200 тисяч доз. Спершу щеплення проти COVID-19 робитимуть медичним працівникам, військовослужбовцям, вчителям, людям літнього та похилого віку.

Також президент повідомив, що влада України робить все аби ситуація в країні залишалася стабільною: збільшує кількість щоденних тестувань, контролює кількість ліжок та кисню, стежить за дотриманням карантинних заходів.

Сайт “Коментарі” раніше повідомляв, що початок вакцинації від коронавірусної хвороби в Україні можна очікувати не раніше кінця весни — початку літа майбутнього року. Постачання вакцини здійснюватиметься завдяки міжнародній програмі COVAX. За програмою Україна поетапно отримає 8 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу від американського виробника Moderna. Цей препарат показав на випробуваннях 95% ефективності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини