Головна Новини Політика президент Стало відомо, що робив Зеленський під час анексії Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що робив Зеленський під час анексії Криму

У мережі підняли пости Зеленського за 2014 рік

2 лютого 2021, 16:00 comments1173
Поділіться публікацією:

Стало відомо, чим займався чинний президент України Володимир Зеленський під час анексії Криму і початку війни на Донбасі в 2014 році. Він був в Москві на зйомках комедійного фільму "8 перших побачень". У мережі підняли старі пости Зеленського за 2014 рік.

Стало відомо, що робив Зеленський під час анексії Криму

Зеленський. Фото: ОП

У недавньому інтерв'ю для передачі "Axios", яка виходить на телеканалі "HBO" Зеленський заявив, що якби він був президентом у 2014 році, то анексії Криму та війни на Донбасі не сталося. Він підкреслив, що всі б померли, але не пустили на півострів "зелених чоловічків".

Судячи по постах Зеленського за 2014 рік, під час початку війни і захоплення Росією Криму він був на зйомках комедії "8 перших побачень", які закінчилися в червні.

За сюжетом фільму, персонаж Зеленського виманював з клітки слона для того, щоб сподобатися головній героїні.

Після заяви Володимира Зеленського його підтримав перший президент України Леонід Кравчук, сказавши, що глава держави не може говорити інакше. Кравчук зазначив, що будь-який президент повинен бути готовий померти за свій народ.

Володимир Зеленський був обраний президентом України в 2019 році, набравши 73% голосів виборців у другому турі виборів, перемігши тим самим чинного президента Петра Порошенка.

До початку політичної кар'єри Зеленський був відомий як шоумен, комедійний актор і продюсер. Він створив одне з найбільш успішних гумористичних телешоу "95 Квартал". Перед початком президентської кампанії він грав президента України в серіалі "Слуга народу".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні наростає боротьба між Зеленським та олігархами.

Також читайте про те, що Єрмак може потрапити під санкції США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини