Головна Новини Політика президент Стало відомо, що депутати "Слуги народу" подарували Зеленському на день народження (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що депутати "Слуги народу" подарували Зеленському на день народження (Фото)

Ціна подарунка в інтернеті сягає 120 тисяч гривень

26 січня 2021, 13:03 comments1155
Поділіться публікацією:

Депутати владної партії "Слуга народу" розповіли про те, що подарували на день народження Президенту Володимиру Зеленському, якому 25 січня виповнилося 43 роки. Подарунком стала книга про українських козаків під назвою "Україна — козацька держава", про це депутати партії повідомили виданню "Бабель".

Стало відомо, що депутати "Слуги народу" подарували Зеленському на день народження (Фото)

Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента

Подарунок президенту Зеленському вручили під час засідання фракції "Слуга народу", а самим презентом для гаранта займався особисто глава парламентської фракції Давид Арахамія.

Народні депутати відзначили, що не знають точної вартості подарунка для президента, вартість книги в інтернеті дуже різна. У мережі книгу продають, як за кілька тисяч гривень, так  і за 100-120 тисяч, проте в цьому випадку мова йде про так зване "президентське видання".

Книга "Україна — козацька держава", яку подарували Зеленському, була випущена у 2004 році, як видання подарункового формату.

Стало відомо, що депутати ”Слуги народу” подарували Зеленському на день народження (Фото) - фото 2

Її автором є український історик і мистецтвознавець Володимир Недяк, який разом з командою вчених досліджував період українського козацтва.

Книга увібрала в себе понад п'ять тисяч фотографій різних об'єктів культури українського козацтва, які були зібрані в приватних колекціях і музеях з різних куточків світу.

Варто зазначити, що Закон України "Про запобігання корупції" забороняє українським чиновникам отримувати подарунки на суму більш ніж 2189 гривень, тобто суму прожиткового мінімуму в нашій країні.

Володимир Зеленський також пропонував всім, хто хоче привітати його з днем народження, переказати гроші на рахунок комунальної лікарні в рідному місті Президента — Кривому Розі.

Раніше "Коментарі" публікували фото Зеленського в дитинстві і юності, а також розповідали цікаві факти з життя президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини