Головна Новини Політика президент Стало відомо, яку зарплату в січні отримав Зеленський і його помічники
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку зарплату в січні отримав Зеленський і його помічники

Зеленський заробив менше, ніж помічники

12 лютого 2021, 16:01 comments3692
Поділіться публікацією:

З'явилася інформація про те, яку зарплату в січні отримали чинний президент України Володимир Зеленський і його помічники з Офісу Президента (ОП). Про це повідомляє видання Капітал, посилаючись на дані, опубліковані на сайті Spending.

Стало відомо, яку зарплату в січні отримав Зеленський і його помічники

Зеленський заробив менше, ніж його помічники - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, глава держави отримав заробітну плату за січень 2021 року в розмірі 22 540 гривень. Про це свідчить квитанція, опублікована на сайті, де вказано, що Державне управління справами України виплатило Зеленському цю суму.

Стало відомо, яку зарплату в січні отримав Зеленський і його помічники - фото 2

Цікаво, що практично всі помічники Зеленського з Офісу Президента отримали зарплату набагато більше, ніж у глави держави. Найвища заробітна плата була у керівника Апарату ОП Олексія Дніпрова. Йому було перераховано 74,3 тисячі гривень. 

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко отримав в січні 59,8 тисячі гривень. Керівник ОП Єрмак Андрій заробив 37 000 гривень. Заступники Єрмака Юлія Соколовська, Андрій Смирнов і Юлія Свириденко отримали в січні трохи більше ніж 30 тисяч гривень.

Відзначається, що менше всіх з помічників Зеленського отримав Олег Татаров. У січні йому була перерахована зарплата в розмірі 21,9 тис. Грн. Відомо, що в цілому в січні було перераховано понад 14 млн гривень працівникам Офісу Президента.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що Зеленський відповів на пропозицію Порошенко щодо закону про колаборантів. Також сайт інформував про те, що Зеленський заявив про можливість скасування карантину в Україні, але зняття обмежень подіє не на всіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Нестор

14 березня 2021, 20:21

Зачем мы тогда сопливым министрам платим по 150 тысяч грн., если президент нормально живет на 30 тысяч?


Новини