Головна Новини Політика президент "Слуга народу" Кінзбурська заявила, що Зеленський став жорсткішим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" Кінзбурська заявила, що Зеленський став жорсткішим

Нардеп розповіла, що їй відомо про відносини Разумкова і Зеленського

31 березня 2021, 06:05
Поділіться публікацією:

З моменту обрання президентом України Володимир Зеленський змінився: "став жорсткішим". Про це в інтерв'ю виданню "Коментарі" розповіла народний депутат України від партії "Слуга Народу" Вікторія Кінзбурська.

"Слуга народу" Кінзбурська заявила, що Зеленський став жорсткішим

Вікторія Кінзбурська - депутат від партії "Слуга народу"

Так, нардеп познайомилася із Зеленським під час передвиборчої кампанії. За її словами, це було швидке знайомство — зустріч була дуже короткою. Ближче вдалося поспілкуватися вже в процесі роботи, під час виникнення різних питань. Кінзбурська зазначає, що "слуги народу" потрапляють до глави держави на розмову для того, щоб вирішити те чи інше питання.

Нардеп каже про позитивні враження від Зеленського.

"Відкрита людина, говорить щиро. Зараз, на мій погляд, він став жорсткішим, але я вважаю, що в тих умовах, в яких ми працюємо, це йому на користь. Він дуже амбітний, цілеспрямований. Ми в нього віримо. Однозначно", — сказала Кінзбурська.

Розмови про можливий розкол між Зеленським і спікером парламенту Дмитром Разумковим нардеп не підтвердила.

"Я нічого не можу сказати з приводу відносин Зеленського і Разумкова. Тому що у нас є президент, є спікер. І не треба тут вибирати когось, це одна команда. Як це буде в майбутньому — подивимося", — заявила "слуга народу".

Нагадаємо, в політичній партії "Слуга народу" не "закривають нардепів у підвалі" після скандальних заяв, як про "продаж собаки за комуналку" або "дітей низької якості", в телеефірах. Про це розповіла в інтерв'ю виданню "Коментарі" заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини