Головна Новини Політика президент Щоб ніхто не наважувався брехати: Зеленський показав ексклюзивне відео, як Росія розбомбила ТРЦ
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб ніхто не наважувався брехати: Зеленський показав ексклюзивне відео, як Росія розбомбила ТРЦ

Президент навів явний доказ злочину росіян у Кременчуці

29 червня 2022, 07:48
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", через дві доби після того, як російська ракета потрапила до ТРЦ у Кременчуці, росіяни придумали кілька фейків про те, що вогні не збиралися стріляти по мирному Кременчуку і взагалі — пожежа в торгово-розважальному центрі спалахнула від детонації снарядів, мовляв, сама ракета прицільно не вдарила по ТРЦ. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розвінчав брехню росіян, показавши ексклюзивні кадри із запису відеокамер, які зафіксували удар по торговому центру у Кременчуці.

Щоб ніхто не наважувався брехати: Зеленський показав ексклюзивне відео, як Росія розбомбила ТРЦ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, Рада безпеки ООН стоячи вшанувала пам'ять усіх українців, убитих російською армією на нашій землі. Члени російської делегації озирнулися на всіх присутніх у залі Ради безпеки і теж вирішили підвестися – просто, щоб не виглядати вбивцями відверто. Але всі знають, що це саме російський терор, саме російська держава вбиває ні в чому не винних людей на цій війні, яка розв'язана проти українського народу.

"Сьогодні я хочу завершити це звернення одним із таких доказів – щоб ніхто не наважувався брехати щодо ракетного удару по торговому центру у Кременчуці", — зазначив Володимир Зеленський.

Він додав, що російська ракета вдарила саме по цьому об'єкту – цілеспрямовано. Очевидно, що це був наказ. Очевидно, що такі координати отримали російські вбивці для цієї ракети. Вони хотіли вбити більше людей у мирному місті у звичайному торговому центрі.

Президент запевнив, що всіх причетних до ракетних ударів по цивільних об'єктах, а також російських дипломатів і пропагандистів, які виправдовують цей теракт – буде покарано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — приховувати більше немає можливості: у РФ почалася справжня банківська криза .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини