Головна Новини Політика президент Розмови Зеленського прослуховували: ЗМІ оприлюднили нові подробиці скандального «зливу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Розмови Зеленського прослуховували: ЗМІ оприлюднили нові подробиці скандального «зливу»

Нібито під час однієї із розмов президент запропонував відправити безпілотники на місце дислокації окупантів у Ростовській області

10 квітня 2023, 12:15 comments17013
Поділіться публікацією:

Через витік даних Пентагону було оприлюднено документ, що свідчить про те, що США шпигували за президентом України Володимиром Зеленським. Як повідомляє телеканал CNN з посиланням на цей документ, в оточенні Зеленського факт шпигунства дивним не вважають, але розчаровані витоком інформації.

Розмови Зеленського прослуховували: ЗМІ оприлюднили нові подробиці скандального «зливу»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

У звіті розвідки США, джерелом якого є сигнальна розвідка, йдеться, що український лідер Зеленський наприкінці лютого нібито "запропонував завдати ударів по скупченню російських військових у Ростовській області" за допомогою безпілотників, оскільки Україна не має далекобійної зброї, здатної долетіти так далеко.

Звіт включає перехоплені комунікації українського лідера. Агентство національної безпеки класифікувало звіт як "розвідувальну інформацію, отриману з електронних сигналів та систем зв'язку".

Це пояснює публічні заяви США про небажання надавати Україні ракетні комплекси великої дальності через побоювання, що Київ використовує їх для ударів у Росії. Але Україна пообіцяла не використовувати для цього зброю, надану США.

В іншому звіті розвідки йдеться, що Китай може використати українські удари по цілях у глибині Росії "як можливість надати НАТО як агресора, і може збільшити свою допомогу Росії, якщо вважатиме напади значними".

Зазначимо, радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк уже заявив, що "витік" секретних військових документів щодо підготовки ЗСУ до контрнаступу є типовою провокацією російських спецслужб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "відплив" документів про контрнаступ ЗСУ: хто і що за цим стоїть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2023, 12:23

Павуки в православній банці. Вірним є твердження Біблії: Якщо Сатана іде проти Сатани, це означає, що він розділився сам в собі. Теж ми зараз спостерігаємо у малоправославній секті. Одне Зло, руками попів, віджимає майно у іншого Зла у рясах. Засліпленому укромуністичною пропагандою, маргінальному суспільству байдуже кому нести срібняки на Великдень. У фанатичних маргіналів не висока етична планка до тих, кому кланяються, як не високою була планка до таланту-95.


Новини