Головна Новини Політика президент Росіяни посилили обстріл: Зеленський знову звернувся до західних союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни посилили обстріл: Зеленський знову звернувся до західних союзників

Президент наголосив на необхідності консолідації миру для збільшення тиску на Росію

18 травня 2023, 07:37 comments1399
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський закликав світ посилити військову підтримку України та збільшити тиск на Росію через активізацію російських обстрілів. Як передає портал "Коментарі", про це президент заявив у вечірньому відеозверненні.

Росіяни посилили обстріл: Зеленський знову звернувся до західних союзників

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Чергові обстріли Сумщини, Чернігівської області, Дніпропетровщини, Запорізької області, Донбасу – все це знову і знову доводить, що потрібно ще більше консолідації миру для тиску на Росію, ще більше сили для наших воїнів, щоб знищувати кожну позицію терористів, ще більше підтримки для наших людей, щоб рятувати життя та повертати безпеку для наших міст та сіл", — заявив український лідер.

Володимир Зеленський також розповів, що сьогодні провів кілька підготовчих нарад щодо нових кроків для зміцнення оборони України та її міжнародних позицій.               

Читайте також на порталі "Коментарі" — слідом за Британією, Францією, Нідерландами про готовність навчати українських пілотів, ставши частиною "літакової коаліції", заявила Бельгія. І хоч безпосередньо про передачу нам тих же британських винищувачів Eurofighter Typhoon поки не йдеться, лід, схоже, рушив. У Міноборони України, до речі, раніше зазначили, що ми потребуємо 40-50 літаків на кшталт американських винищувачів F-16. Які перспективи того, що ми в найближчому майбутньому отримаємо потрібні "крила"? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – підставили Путіна: у РФ творців гіперзвукових ракет звинуватили у держзраді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини