Головна Новини Політика президент Росіянам "злили" план України: Зеленський назвав причину невдачі контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянам "злили" план України: Зеленський назвав причину невдачі контрнаступу

Президент Зеленський, не уточнив, хто саме "злив" росіянам план контрнаступу

25 лютого 2024, 19:18
Поділіться публікацією:

Президент Зеленський розповів, що план України щодо контрнаступу минулого року був відомий у Москві ще до його початку. Відповідну заяву глава держави зробив під час пресконференції 25 лютого заявив президент Володимир Зеленський.

Росіянам "злили" план України: Зеленський назвав причину невдачі контрнаступу

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Наш план контрнаступу минулого року був на столі у Кремлі до початку цього наступу. Тому, чим менше людей знає наші плани, тим швидше буде перемога і неочікуваний результат для Росії на полі бою", — відповів Зеленський.

 Але Володимир Зеленський не уточнив, хто саме "злив" росіянам план контрнаступу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський вперше назвав кількість загиблих українських військових на війні. Український президент Володимир Зеленський вперше назвав кількість українських військових, які загинули на війні з Росією. Відповідну цифру він назвав під час пресконференції 25 лютого. 

Також Володимир Зеленський назвав російські втрати. За його даними, на війні загинуло 180 тисяч росіян. Всього втрат разом з пораненими у росіян до 500 тисяч.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський знову прокоментував скандальний законопроєкт про посилення мобілізаціїГлава держави під час пресконференції за підсумками форуму "Україна. Рік 2024" знову прокоментував законопроєкт про мобілізацію, який викликав чимало обговорення у суспільстві.  Президент дуже лаконічно відповів, та заявив, що це робота парламентарів.

Відомо, що міністерство оборони та Міністерство фінансів спільно з комітетами Верховної Ради порахували, скільки може коштувати мобілізація 400-500 тис військовозобов’язаних. За словами Роксолани Підласої у 2024 році потрібно 322 млрд грн додаткових видатків тільки для того, щоб одягнути цих людей, навчити їх, годувати й виплачувати грошове забезпечення.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 19:36

Тобто пОПа причетна! А Божевільний коли дізнався про це, тільки перед пресконференцією? Шукає на кого списати? Ну добре. Вони знали. Вони готувались протидіяти. Як сталось, що ви цього за пів року так і не помітили? Займались пихатою бравадою на брехломарафоні? Ще й перед юдейським Богом, який вас покинув, бігали з попами православної секти. Займатись треба країною, працювати для неї, а ні красти. Перемагає країна вцілому! Коли все суспільство зайняте, енергія підсилює один одного. В нас 2 мільони конторських чиновників сачкуют під час повітряних тривог по 6 годин/день. 700000 вояків в тилу, за конторською роботою. 30000 в чергах на кордонах стоять - корумпованим розкіш везуть.


Новини