Головна Новини Політика президент Режим Путіна не здатний вести війну проти України: Зеленський вказав на важливий сигнал
commentss НОВИНИ Всі новини

Режим Путіна не здатний вести війну проти України: Зеленський вказав на важливий сигнал

Президент України Зеленський вказав на сигнали стратегічної слабкості Путіна

31 жовтня 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Спочатку заколот ПВК "Вагнера" на чолі з Пригожиним, а згодом і погром у Махачкалі є свідченням того, що путінський режим не здатний вести війну проти України стратегічно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку під час свого традиційного звернення до українців озвучив президент України Володимир Зеленський.

Режим Путіна не здатний вести війну проти України: Зеленський вказав на важливий сигнал

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави зазначив, що росіяни сьогодні кинули величезні сили, щоб утримати захоплене раніше в Україні, але при цьому загрузли в такому рівні ненависті та деградації, що вже вдруге за цей рік російське керівництво не може утримати під контролем події всередині своєї країни. Спочатку "вагнерівці" йдуть на Москву і в багатомільйонній країні ніхто не здатний зупинити заколот. Тепер ми бачимо, що в Дагестані влада показала, що вона не здатна виступити проти розлютованого натовпу.

За словами Зеленського, все це свідчить про те, що Росія справді ще може вести бойові дії та іноді посилювати свій тиск на фронті, але стратегічно вона не здатна вистояти у цьому протистоянні.

Володимир Зеленський знову звернувся до західних партнерів, наголосивши, що у цей складний час усім разом потрібно бути міцними та єдиними, а також робити все можливе, щоб вистояти у боротьбі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в аеропорту Махачкали (Дагестан) увечері 29 жовтня спалахнули антисемітські протести та погроми. Президент України Володимир Зеленський заявив, що все, що відбувається – це частина поширеної в Росії культури ненависті до інших народів, яка пропагується державним ТБ, експертами та владою. В оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що через погром у Махачкалі путінському режиму, схоже, буде важко запевнити виборців, що ситуація під контролем. А також переконати єврейську аудиторію, що їх меншості у безпеці (попри свої зусилля представити Росії як релігійно толерантну країну). Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини