Головна Новини Політика президент Разумков розповів про свій конфлікт із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів про свій конфлікт із Зеленським

Спікер відверто розповів про відносини з президентом

12 березня 2021, 15:25 comments1516
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради України Дмитро Разумков відверто розповів про свої взаємини з президентом Володимиром Зеленським та прокоментував чутки про конфлікт з главою держави. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Разумков розповів про свій конфлікт із Зеленським

Фото: ОП

За словами спікера парламенту, між ним і президентом немає ніякого конфлікту, а спілкуються вони тоді, коли в цьому є робоча необхідність.

Він зазначив, що постійно контактує з президентом, практично щотижня. Перші особи держави постійно проводять зустрічі та наради з робочих питань. Разумков сказав, що у всіх багато роботи й кожен займається своєю справою.

Також глава Ради прокоментував чутки про те, що він відсторонений від команди президента Зеленського і заявив, що той факт, що він має відмінну від офісу президента позицію з низки питань не говорить про те, що він вирішив запустити власний політичний проект.

Спікер уникає прямих відповідей на питання про своє самостійне політичне майбутнє. Ряд експертів і політологів висловлюють думку, що Дмитро Разумков готується до самостійного політичного плавання і навіть має президентські амбіції.

Довідка: до приходу в публічну політику Разумков був політтехнологом і займався консалтингом. Він став відомий широкій публіці під час президентської кампанії 2019 року, коли був одним з головних спікерів команди Володимира Зеленського. На дострокових парламентських виборах 2019 року його очолив список партії "Слуга народу", а в серпні був обраний головою Верховної Ради України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рінат Ахметов став одним з підозрюваних в державній зраді.

Читайте також, чи піде Росія на анексію ОРДЛОУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини