Головна Новини Політика президент Путін не обмежиться Україною: Зеленський зробив заяву в інтерв'ю американській телекомпанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не обмежиться Україною: Зеленський зробив заяву в інтерв'ю американській телекомпанії

Володимир Зеленський заявляє, що Росія може зазіхнути на інші європейські країни

8 березня 2022, 12:08
Поділіться публікацією:








Володимир Зеленський дав інтерв'ю американській телекомпанії ABC та зробив заяву. За словами Зеленського, Путін не зупиниться на Україні. Потім Росія може зазіхнути на територіальну цілісність Польщі, Литви, Естонії та Латвії. Про це повідомляють "Коментарі".

Путін не обмежиться Україною: Зеленський зробив заяву в інтерв'ю американській телекомпанії

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Зеленський також під час інтерв'ю заявив, що український народ, який його обрав, не готовий до капітуляції та ультиматумів. 

За словами президента, Путін має піти на діалог з Україною, однак наразі він перебуває в інформаційній бульбашці. Також Зеленський згадав про безпілотну зону і наголосив, що вона потрібна, щоб збивати ракети. 

Зеленський звернувся до інших країн із закликом захистити Україну, адже "ми будемо першими, ви будете другими". За словами президента, чим більше "цей звір з'їсть, тим більше йому захочеться ще, ще й ще".

"Денацифікація, яку пропонує Путін, – це знищення української нації, це чистий нацизм, як у 40-х роках", — заявив Зеленський в інтерв'ю.


Як повідомляли раніше "Коментарі", окупант перекидає авіацію до Білорусі: Росія готується до нових ударів по українських містах. РФ планує нові ракетно-бомбові удари по великих українських містах, тому зараз перекидає авіаційні підрозділи двох військових округів до Білорусі.

Також "Коментарі" писали, що декілька держав проти того, щоб надати цього тижня Україні статус країни-кандидата на вступ до ЄС. Як повідомив один із дипломатів, ці країни бажають зосередитися насамперед на наданні підтримки Україні та зупиненні війни, а не на запуску процесу, який може тривати десятиліття. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини