Головна Новини Політика президент Путін набрав майже 90% на виборах: з'явилася реакція Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін набрав майже 90% на виборах: з'явилася реакція Зеленського

Президент України впевнений, що "російський диктатор імітує чергові вибори"

18 березня 2024, 07:50 comments1766
Поділіться публікацією:

Ніхто не має сумнівів, що перевибори російського диктатора Володимира Путіна пройшли в РФ за планом Кремля і саме тому ЦВК РФ "намалювала" російському вождеві майже 90% голосів. Президент України Володимир Зеленський назвав це "імітацією". Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку Володимир Зеленський озвучив у традиційному вечірньому зверненні до українців.

Путін набрав майже 90% на виборах: з'явилася реакція Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава української держави заявив, що Путін "захворів на владу" і робить все, щоб правити Росією довічно.

"Немає такого зла, яке він не вчинить, щоб продовжити особисту владу. І немає нікого у світі, хто був би застрахований від цього. Я дякую кожній державі, кожному лідеру, всім міжнародним організаціям, які називають і називатимуть ці речі своїми іменами" , – зазначив Володимир Зеленський.

Він додав, що всі дії РФ на окупованих територіях – це злочин.

Президент України впевнений, за все, що зроблено російськими вбивцями у цій війні та заради путінської довічної влади, прийде справедлива відплата.

"Він (Володимир Путін – ред.) боїться найбільше одного – справедливості. Жодної легітимності в цій імітації виборів немає і бути не може", — заявив глава держави.

Також український лідер наголосив, що Володимир Путін має закінчити на лаві підсудних у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі, а Україна та Захід мають це забезпечити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що піде Путін після переобрання: на який поворот може чекати РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України та зміцнюватиме збройні сили, а також пригрозив ставитися до "зрадників" із добровольчих формувань "як у зоні бойових дій".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

19 березня 2024, 17:46

два вовы - два сапога пара. Наболотный тот хоть фиктивные выборы провел, а этот просто молча власть узурпировал. И держаться за свое кресло будет так же крепко как и хуйло.


Новини