Головна Новини Політика президент Просування ЗСУ у Курській області: Зеленський заявив про стратегічну мету
commentss НОВИНИ Всі новини

Просування ЗСУ у Курській області: Зеленський заявив про стратегічну мету

Президент підтвердив, що ЗСУ продовжують просуватися у Курській області

15 серпня 2024, 07:50 comments6122
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ продовжують просуватися у Курській області, стратегічна мета досягається. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву глава української держави зробив під час традиційного звернення до українського народу.

Просування ЗСУ у Курській області: Зеленський заявив про стратегічну мету

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Хороше сьогодні є просування в Курській області – стратегічної мети нашої досягаємо. Істотно поповнили й обмінний фонд для нашої держави", – наголосив президент.

Він також повідомив, що провів нараду з урядовцями – прем'єр-міністром України, віце-прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ, а також був уповноважений Верховної Ради з прав людини. Ключова тема – підтримка дій наших військових біля Курської області.

"Важливо, що Україна воює за правилами, і гуманітарні потреби, які є на тій території, мають бути забезпечені", – наголосив глава української держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України (ЗСУ) Олександру Сирському розглянути можливість посилення позицій Сил оборони на сході. Про це йдеться у доповіді Олександра Сирського щодо ситуації на всіх основних напрямках фронту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді місто Суджа повністю зачищене: Олександр Сирський зробив заяву.

Раніше "Коментарі" писали – проведення Збройними силами України операції в Курській області унеможливлює заклики до "припинення вогню", про що час від часу говорять. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини