Головна Новини Політика президент "Прошу надалі не ухвалювати без мене подібних рішень": Зеленський відреагував на обмеження для військовозобов'язаних
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прошу надалі не ухвалювати без мене подібних рішень": Зеленський відреагував на обмеження для військовозобов'язаних

Зеленський закликав Генеральний штаб надалі не ухвалювати без нього подібних рішень і пообіцяв "розібратися" з цим питанням

5 липня 2022, 23:03
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на рішення Генштабу ЗСУ про обмеження для військовозобов'язаних чоловіків у пересуванні країною. На його думку, в суспільстві виникло багато суперечок  через цей документ. Про це президент України повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, 5 липня.

"Прошу надалі не ухвалювати без мене подібних рішень": Зеленський відреагував на обмеження для військовозобов'язаних

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський заявив, що рішення Генштабу ЗСУ збурило суспільство та викликало багато суперечок.

"Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення у суспільстві. Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ про отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів", – сказав президент Зеленський.

Відтак, глава держави доручив очільникам профільних відомств, завтра доповісти всі деталі щодо рішення про затвердження порядку отримання дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів.

"Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень", — наголосив Зеленський і пообіцяв українцям "розібратися" з цим питанням.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чоловікам не заборонено пересуватися Україною. Головнокомандувач пояснив повідомлення Генштабу. Залужний запевнив, що зараз жодних обмежень на пересування чоловіків країною — немає. Тобто, жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб найближчими днями з боку військового командування не надавалося. Також Головнокомандувач нагадав, що військовозобов'язані мають стояти на військовому обліку. Але усі, хто досі не стоїть чи не відновився на військовому обліку, мають це зробити, сказав Залужний. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини