Головна Новини Політика президент Президент Зеленський відповів, що для України буде успіхом в контрнаступі
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський відповів, що для України буде успіхом в контрнаступі

Зеленський заявив, що після контрнаступальної операції він зможе цілком відверто сказати, чи розраховували вони на такий процес

14 травня 2023, 17:04
Поділіться публікацією:

Будь-які території, що будуть деокуповані під час контрнаступу ЗСУ, — це успіх для України. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Washington Post.

Президент Зеленський відповів, що для України буде успіхом в контрнаступі

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Журналіст нагадав слова президента, що ніхто не має більших очікувань від цього контрнаступу, ніж Україна.  Тож Зеленського запитали, що конкретно має статися, щоб він вважав це успіхом.  

"Будь-які деокуповані території, я вважаю, це успіх. Ще раз нагадую, з ким ми боремося. Ми розуміємо, що це велика кількість людей і так далі. Я не можу вам сказати, які міста, які кордони є для нас значним успіхом, а які середніми — тільки тому, що я не хочу готувати Росію до того, як, у яких напрямках, де і коли ми будемо наступати. Але ми точно хочемо це зробити", — сказав він.

 За його словами, після контрнаступальної операції він зможе цілком відверто сказати, чи розраховували вони на такий процес, чи ж вони розраховували на щось краще.

"Ви завжди можете сказати це, тому що в цьому немає критики. Це самокритика. Ми готові казати, якщо ми програли. І це теж важливо усвідомлювати. Не тільки всередині держави, а й для наших партнерів. І показати, бо всі наші розмови записуються", — сказав президент.

 Також Зеленський сказав, коли Україна просила в партнерів військової допомоги, партнери її надавали, проте не в повному обсязі.

"Я маю на увазі зустрічі, де ми зазначаємо, що ми просили одну, дві, три, чотири, п’ять речей, і ми отримали одну, дві, три. Ми вдячні. Але ви бачите, що, якби ми отримали чотири, п'ять, то, мабуть, могли б досягти більше, або навпаки. Ми просто дякуємо їм і кажемо, що ця частина вашої допомоги дала нам більший результат, ніж ми очікували", — наголосив президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський відповів чи буде Україна атакувати територію Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини