Головна Новини Політика президент Президент Зеленський розповів, про що він шкодує
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський розповів, про що він шкодує

Президент України Володимир Зеленський в соцмережах розповів про те, про що реально шкодує після засідань РНБО

3 квітня 2021, 17:30 comments1014
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський в соціальних мережах прокоментував засідання Ради національної безпеки і оборони, а також гучні санкції з боку української держави, розповівши про що він шкодує. Про це гарант написав на своїй сторінці в Instagram.

Президент Зеленський розповів, про що він шкодує

Президент Володимир Зеленський

За словами Володимира Зеленського, в нашій країні з'явилася власна версія так званої чорної п'ятниці, коли люди, які, на його думку, продавали українські ресурси і майбутнє, отримують те, чого заслуговують. Він заявив, що після кожного засідання Ради національної безпеки і оборони України, які відбуваються щоп'ятниці, він шкодує про те, що в нашій країні "не сім п'ятниць на тижні", згадавши відому приказку.

Публікація на акаунті Володимира Зеленського в Instagram за кілька годин зібрала десятки тисяч реакцій і кілька тисяч коментарів з боку користувачів.

Довідка 2 лютого 2021 року Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака, якого належали телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали нардепа і кума Путіна Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Данилов назвав їх терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованих територіях Донбасу. Також РНБО вводив санкції проти високопоставлених чиновників часів Віктора Януковича, які сприяли російської агресії проти України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про підсумки останнього засідання РНБО України.

Читайте також про запровадження локдауну у двох містах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини