Головна Новини Політика президент Прес-марафон Зеленського: незапрошені журналісти збираються вийти на мітинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-марафон Зеленського: незапрошені журналісти збираються вийти на мітинг

Журналісти, яких не долучили до заходу, збираються вийти на мітинг

25 листопада 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Завтра, 26 листопада о 12:00 розпочнеться пресмарафон очільника нашої країни Володимира Зеленського, який відбудеться з нагоди екватора його каденції.  На захід акредитації не було, відтак деякі журналісти хочуть вийти на мітинг. Про це пише ІМІ.

Прес-марафон Зеленського: незапрошені журналісти збираються вийти на мітинг

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

На цей захід за участі першої особи нашої країни прийде лише 30 представників медіа. Організатори пояснюють такий крок  складною епідемічною ситуацією та з урахуванням досвіду  раніше вже проведених таких заходів.

 Пресмарафон розрахований на три години і буде в ефірі онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу президента  та транслюватиметься  провідними  українськими  телеканалами

За інформацією  Телеграм-каналу  видання “Бабель”,  місцем проведення  пресмарафону буде коворкінг Creative State Arsenal на метро "Арсенальна", недалеко від Kyiv Food Market. Зокрема, там проходив перший пресмарафон Володимира Зеленського.

Представники інших вітчизняних медіа, яких на захід не запросили, висловлюють пропозицію колегам прийти до місця проведення пресмарафону до початку та організувати Володимиру Зеленському пікет.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому на Банковій вирішили раптово зібрати журналістівПрезидент може повернути собі ініціативу у формуванні інформаційного порядку денного Народний депутат України VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов зазначає, що останнім часом у суспільства виникла низка питань до чинної влади. І є запит на отримання відповідей безпосередньо від глави держави. Насамперед, на думку Ігоря Попова, це стосується загроз української нацбезпеки з боку Російської Федерації, про які з'являється все більше інформації з джерел, що заслуговують на довіру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини