Головна Новини Політика президент Повний провал: як українці оцінили новорічне привітання Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний провал: як українці оцінили новорічне привітання Зеленського

Цьогорічне відеозвернення Президента України не зачепило сердець більшості громадян

5 січня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування, щоб дізнатися як українці оцінили новорічне привітання Президента України Володимира Зеленського. Виявилося, що менше половини українців задоволені відеопривітанням.

 Повний провал: як українці оцінили новорічне привітання Зеленського

Новорічне привітання Зеленського - реакція українців. Фото: lenta.ru

43 відсотки громадян сподобалося звернення. 21 відсоток респондентів — негативно відреагували на новорічне привітання. Всі інші опитувані утрималися від коментарів або ж оцінили нейтрально.

Загалом відеозвернення президента в новорічну ніч дивилося 70 відсотків громадян.

Найбільш негативно про звернення відгукнулися жителі східних регіонів України та прихильники партій Шарія, "Європейська солідарність", ОПЗЖ, "Свобода".

Опитування проводилися після Нового року в період з другого по четверте січня. Громадянам телефонували на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів та запитували про їхні враження від відеозвернення.

Всього було опитано 2,5 тисячі повнолітніх респондентів.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки коштувало новорічне оформлення приміщень Офісу Зеленського. У 2020-му році витратили 53 218 гривень на створення святкового настрою в адмінбудівлях. Напередодні зимових свят управління адмінприміщеннями планувало виділити близько 40 тисяч гривень новорічні композиції, ялинкові іграшки, гірлянди та інші аксесуари. Тобто витрати на прикрашення Офісу Президента перевищили запланований бюджет на 13 тисяч гривень.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон назвав Степана Бандеру прихильником нацистської ідеології. Відповідний ретвіт з обуренням смолоскипною ходою на честь дня народження Бандери дипломат опублікував на своїй сторінці у Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини