Головна Новини Політика президент "Повна зрада": Зеленський відреагував на можливі домовленості Путіна з Заходом щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повна зрада": Зеленський відреагував на можливі домовленості Путіна з Заходом щодо України

Президент України Володимир Зеленський назвав російського диктатора Володимира Путіна неадекватом, який почав війну.

26 травня 2024, 09:10 comments2049
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський прокоментував можливість того, що російський диктатор Володимир Путін міг мати якісь домовленості з іншими країнами щодо війни в Україні. Президент припустив, Путін досяг згоди, що західний світ буде обмежено реагувати на російську агресію.

"Повна зрада": Зеленський відреагував на можливі домовленості Путіна з Заходом щодо України

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю The New York Times у якому зазначив, що адекватна людина не може почати повномасштабне вторгнення в іншу країну. Зеленський припустив домовленість Путіна з іншими країнами, або ж вказав на "неадекватність" російського диктатора.

"Він неадекватний або він знав, що йому за це нічого не буде, а значить, були ті чи інші діалоги з іншими країнами. Про це я навіть не хочу думати, бо тоді це не партнерство, а гра за спиною і повна зрада", — заявив Зеленський.

Далі президент вказав, що відкидає думки та повідомлення про можливість Путіна домовитись з іншими країнами щодо війни в Україні. За його словами, російського диктатора слід вважати "неадекватним", який думав, що на захист України ніхто не стане.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський назвав російського диктатора Володимира Путіна "божевільним". За словами президента України, Путін не хоче закінчення війни та миру, а Росія кожного дня робить речі, які лише доводять божевілля російського диктатора.

Також "Коментарі" писали про російського політика Дмитрія Медведєва, який пригрозив президенту України Володимиру Зеленському смертю. Медведєв заявив, що Зеленського чекає смерть така ж, як і його "духовного вчителя" Степана Бандеру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини