Головна Новини Політика президент Потрібна важка зброя, а не живий паркан: Зеленський звернувся до прем'єрів Іспанії та Данії
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібна важка зброя, а не живий паркан: Зеленський звернувся до прем'єрів Іспанії та Данії

Пріоритет у допомозі Україні – важка зброя

21 квітня 2022, 17:37
Поділіться публікацією:

Україна, яка сьогодні у війні з Росією, дуже потребує важкого озброєння. Це пріоритет №1. Як передає портал "Коментарі", про це на спільному брифінгу з прем'єром Іспанії Педро Санчесом та Данії Метте Фредеріксеном заявив президент України Володимир Зеленський.

Потрібна важка зброя, а не живий паркан: Зеленський звернувся до прем'єрів Іспанії та Данії

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави зазначив, що зараз стоїть головне питання – як захищати український народ. Те, що населення України сьогодні єдине – це великий плюс, але цього недостатньо, адже Київ сьогодні протистоїть дуже потужній та одній із найбільших армій у світі. Це багатотисячне військо, де є багато броньованої техніки, артилерії, ракет. На даному етапі військових дій українські військовослужбовці стоять, відбиваючи атаки агресора, створивши живий паркан.

За словами президента, воїни України дуже сильні та відважні, вони вже це довели у боях. Вони всі герої. Але їх втрачати не можна. Саме тому Україна дуже потребує важкого озброєння. Його на сьогоднішній день недостатньо.           

Звернувшись до європейських партнерів Володимир Зеленський зазначив, що техніки, з якою Україна могла б не лише оборонятися, а й наступати катастрофічно, не вистачає. Також глава держави зазначив, що він сподівається на швидке постачання озброєння від західних партнерів, оскільки наближається масована атака окупантів на Донбас та Збройні сили України чекає битва за схід України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, чому переговори з Російською Федерацією про припинення війни зайшли в глухий кут і фактично заморожені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини