Головна Новини Політика президент План РФ по Донецькій області провалено: Зеленський озвучив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

План РФ по Донецькій області провалено: Зеленський озвучив подробиці

Зеленський також звернувся до жителів Криму із проханням

31 серпня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

Російським військам було поставлено чітке завдання – до кінця літа захопити всю Донецьку область та вийти на адміністративні кордони регіону, але це завдання вже точно не буде виконано, бо на календарі останній день літа. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.         

План РФ по Донецькій області провалено: Зеленський озвучив подробиці

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент із вдячністю звернувся до бійців 56-ї та 110-ї бригад, які не дають пройти ворогові на Авдіївському напрямку. Також глава держави відзначив воїнів 53-ї та 93-ї бригад, які не дають прорватися ворогові на Бахмутському напрямку.

Зеленський зазначив, що останній день літа та український прапор на Донбасі чітко показує, що українські герої вистояли, незважаючи на жодні складнощі. Ворог веде цілодобовий вогонь, намагається перекидати на найгарячіші ділянки фронту різних найманців, зеків, але українські захисники не відступають, а дають відсіч.                                                        

Також Володимир Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованого Криму з проханням намагатися шукати укриття та триматися подалі від російських військових баз, де знаходяться склади, а також зосереджено російський військовий контингент.

Окремо президент звернувся до українських спецслужб, які працюють на півострові, щоб ті швидше повідомляли важливу інформацію, щоб деокупація Криму відбулася якнайшвидше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Ердоган заплющив очі на російські С-300 через Босфор — про що говорить такий крок Туреччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини