Головна Новини Політика президент План перемоги України готовий на 90%: Зеленський назвав його дедлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги України готовий на 90%: Зеленський назвав його дедлайн

За словами Зеленського, план перемоги України представлять союзникам наступного тижня.

16 вересня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

 16 вересня президент Володимир Зеленський звернувся до українців із традиційним повідомленням, де розповів про ключові події дня, зокрема поділився новими деталями щодо українського мирного плану.

План перемоги України готовий на 90%: Зеленський назвав його дедлайн

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський повідомив, що протягом дня відбулися наради, присвячені підготовці українського "Плану перемоги". У цих обговореннях брали участь ключові особи, відповідальні за різні напрямки плану — військовий, політичний, дипломатичний і економічний аспекти.

"Усі необхідні кроки вже чітко визначені. Це саме ті дії, які забезпечать Україні найсильніші позиції для досягнення справедливого миру. Кожен крок має свої конкретні пункти, що будуть працювати на посилення нашої позиції. Там немає жодних неможливих вимог", — зазначив Зеленський.

Також президент підкреслив, що План перемоги готовий на 90%, і його планують представити партнерам вже наступного тижня.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський особисто повезе до Нью-Йорка "план перемоги" України. У вересні президент України Володимир Зеленський скористається можливістю осінньої сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, щоб обговорити з лідерами країн-партнерів так званий "план перемоги" України, а також необхідну допомогу для його реалізації. Про це повідомляє українська служба "Голосу Америки".

Однією з ключових тем на зустрічах стане зняття обмежень на використання західної зброї для ударів по території Росії. Україна вже протягом тривалого часу намагається переконати своїх союзників у тому, що такі удари є правом країни на самооборону та можуть стати вирішальним чинником, який змусить Росію припинити війну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини