Головна Новини Політика президент Під контролем США: Спеціальна інспекція контролюватиме українську владу
commentss НОВИНИ Всі новини

Під контролем США: Спеціальна інспекція контролюватиме українську владу

Створення генеральної інспекції уже призвело до цілої низки кримінальних справ, відставок та звільнень

28 січня 2023, 20:58 comments1194
Поділіться публікацією:

Визначною подією в історії України називає журналіст і воїн ЗСУ Юрій Бутусов, створення генеральної інспекції, пишуть "Коментарі".

Під контролем США: Спеціальна інспекція контролюватиме українську владу

Під контролем США

"США розпочинали впорядкування дій української влади, яка виявила свою неспроможність самостійно керувати ресурсами держави в умовах війни. Тепер витрати американських коштів офісом президента та урядом беруть під контроль спеціальні інституції США. На роботу української правоохоронної та судової системи США не покладаються, і створюють свою інспекцію, а враховуючи, що США фінансує в цілому увесь державний бюджет, то контролювати будуть майже все", — написав він у соцмережах.

За словами Юрія Бутусова, саме створення генеральної інспекції призвело до цілої низки кримінальних справ, відставок та звільнень серед "Слуг народу".

"Це гарний сигнал, сподіваюсь, що американці створять і структуру по аналізу дій  і по розробці оборонної стратегії, бо важко дивитись на цей безлад та хаос у владі, яка не спроможна визначити пріоритети оборонного планування, та створити дієві інструменти реалізації оборонної політики", — висловлює свою думку Бутусов.

І додає, що Україні так само потрібен американський офіс, який би досліджував усі рішення у сфері оборони та допомагав ухваленню професійних рішень.

Раніше "Коментарі" писали, що стало причиною кадрових чисток Зеленського – чому звільнення розпочалися саме зараз. З одного боку – тиск ЗМІ, з іншого – певні зауваження від наших міжнародних партнерів щодо тих чи інших представників влади призвели до радикальних кадрових рішень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

28 січня 2023, 21:58

В Ираке и Афганистане контролировали...

Ігор

28 січня 2023, 21:18

Контролювати дії розкрадачів і брехунів в злочинному православному середовищі? Змінювати саме це середовище треба швидко, і контролювати ці зміни. А чім рік думали? Довіряли тому брехуну, якого брехнею привів до влади Беня, на якого карна справа у США? Довіряли тому, хто оточив себе найгіршими істотами-розкрадачами? Якби Україну раніше взяли під повну опіку, війни б не було.


Новини