Головна Новини Політика президент Перша леді відверто розповіла, чи дає поради Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді відверто розповіла, чи дає поради Зеленському

Олена Зеленська зазначила, що вона не є політичним радником

7 вересня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

Перша леді  України Олена Зеленська  відповіла на питання, чи дає  свої  поради Володимиру Зеленському.  Вона сказала, що в їх родині прийнято  не говорити про політику.

Перша леді відверто розповіла, чи дає поради Зеленському

Олена Зеленська (фото з відкритих джерел)

"Це зовсім неетично давати поради президенту. Я його дружина, а не політичний радник. Ми такі речі, чесно кажучи, в родині намагаємося не обговорювати. Ми можемо поговорити на будь-які теми. Але порад він у мене не питає. А навіть якщо я її дам, то не впевнена, що він її використає. У нас величезна прірва між експертністю моєю та його. Я навіть не думаю, що я якусь пораду можу йому дати", -  пояснила  таке своє рішення дружина президента, відповідаючи на питання журналіста BBC.

Але, при цьому,  Олена Зеленська  зазначила, що  в деяких ситуаціях  дає чоловіку звичайні  поради з життя. Як вона стверджує,  зараз вони йому не зажди  стають в нагоді, бо лідер країни   переймається війною,  для нього це – найголовніше.  

"Суто людські поради — авжеж. Як дружина чоловіку, якщо він питає, то я йому залюбки надаю. Але, я думаю, що вони не дуже йому потрібні, чесно кажучи, зараз. Він живе війною, боротьбою. Я не можу йому порадити нічого щодо постачання військової техніки, це зрозуміло. Чим йому ще допомогти? Ви бачите його інтерв'ю, йому потрібна зброя. Йому потрібно, щоб нас підсилювали", — завершила дружина Зеленського.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичній вишиванці українського бренду. 24 серпня 2023 року  в українській столиці  відбулись  урочисті заходи з нагоди  Свята Незалежності України. Дружина президента  Олена Зеленська  була на урочистостях вдягнена  у витончену вишиту блузку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини