Головна Новини Політика президент Переговорів із Путіним більше не буде: Зеленський поставив крапку у питанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговорів із Путіним більше не буде: Зеленський поставив крапку у питанні

Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до діалогу з РФ, але не з Путіним

30 вересня 2022, 17:31
Поділіться публікацією:

Україна готова сідати за стіл переговорів із Російською Федерацією, але тільки коли на чолі країни буде новий президент. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на його відеозвернення до українського народу.

Переговорів із Путіним більше не буде: Зеленський поставив крапку у питанні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Лідер українців зазначив, що Україна була і є лідером у переговорних зусиллях. Саме наша країна пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних та справедливих умовах.

"Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність та чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але з іншим президентом", — сказав Володимир Зеленський.

Раніше Путін підписав договір про так званий "вступ до складу РФ нових територій" — Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.                                                                                                               

Президент Володимир Зеленський раніше попередив Кремль, що проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях та "входження їх до складу Росії" зведуть нанівець дипломатичне врегулювання ситуації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков пояснив, чому Росія тепер наголошує на війні, а не на переговорах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія у прискореному темпі запустила процес анексії нових територій України. З чим пов'язані такі поспішні та явно незграбні дії? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

30 вересня 2022, 16:39

Тепер чекаємо президента-республіканця у США. Поки ідемо своїм шляхом: "До останнього українця". Настає лотерея для нашої ППО - чи звичайна це ракета, чи "яскраве сонечко".


Новини