Головна Новини Політика президент Переговори з Росією: президент Зеленський озвучив п'ять умов
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори з Росією: президент Зеленський озвучив п'ять умов

Президент України Володимир Зеленський назвав п'ять умов для початку переговорів з РФ

7 листопада 2022, 23:47 comments1430
Поділіться публікацією:








Український президент Володимир Зеленський назвав п'ять умов для початку переговорів з РФ. Про це глава держави розповів під час свого вечірнього відеозвернення, 7 листопада.

Переговори з Росією: президент Зеленський озвучив п'ять умов

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Головне для нас – інформувати світ про російську агресію, що триває, про той дестабілізаційний вплив, який Росія дає на весь світ. Коли світ зосереджений на протидії війні, енергетичній і продовольчій кризам, руйнуванню звичних міжнародних відносин", — наголосив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський заявив, що усі, хто серйозно розглядають кліматичний порядок денний, також дуже серйозно мають розглядати необхідність терміново зупинити агресію Росії, відновлення територіальної цілісності української держави та змусити РФ до справжніх переговорів про мир.

 Окрім цього, президент України назвав п'ять умов за яких можливі переговори. Зокрема відновлення територіальної цілісності України, повага до Статуту ООН, відшкодування усіх збитків, завданих війною, покаранні всіх військових злочинців, гарантії, що вторгнення не повториться.

"Це абсолютно зрозумілі умови", — сказав президент Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський відповів, чи буде далі продовження націоналізації підприємств в Україні. На фоні прийнятого рішення про націоналізацію п'яти підприємств, в Україні можливе й подальше проходження націоналізації. Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський. Глава держави розповів, що деякі підприємства із цього списку майже не працювали, але тепер усі вони будуть працювати на оборону української держави. На них в держави є вже плани, зокрема, ремонт, виробництво техніки, забезпечення сил оборони, робота на відновлення інфраструктури.  Окрім цього, Володимир Зеленський заявив, що не виключає подальших рішень в майбутньому. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини