Головна Новини Політика президент Партнери втрачають інтерес до України: у команді президента розповіли, що відчуває Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Партнери втрачають інтерес до України: у команді президента розповіли, що відчуває Зеленський

Війну в Україні партнери сьогодні сприймають, як десятий повтор того ж самого епізоду в серіалі

30 жовтня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

Києву стає все важче утримувати увагу партнерів після 20 місяців війни з Росією, які потрохи втрачають інтерес, а особливо на фоні нових викликів. Про це пише Time у великій статті, що була присвячена президенту Зеленському.

Партнери втрачають інтерес до України: у команді президента розповіли, що відчуває Зеленський

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Зеленський розповів журналістам, що відчуває падіння глобального інтересу до російсько-української війни. І це позначається на обсягах міжнародної підтримки України. 

"Найстрашніше, що частина світу звикла до війни в Україні. Втома війною накочується хвилею. Ви бачите це в США, у Європі. І ми бачимо, що як тільки вони починають трохи втомлюватися, це стає для них схожим на шоу: "Я не можу дивитися цей повтор вдесяте", – сказав Зеленський.

У матеріалі йдеться, що президенту Зеленському все важче переконувати партнерів у можливості перемоги України, а все через відсутність істотного прогресу в українському контрнаступі. Окрім цього, початок війни в Ізраїлі ще й перебрав на себе увагу світової спільноти, що також стало серйозною проблемою для України.

Автор матеріалу пригадує, що у перший день свого візиту до Києва він запитав одного з посадовців з оточення Зеленського, як зараз почувається президент. Той у відповідь без вагань відповідь: "Злий".

Колись президент Зеленський у кімнаті військових нарад розряджав атмосферу своїм природним гумором, то сьогодні нічого з цього не лишилося.

"Тепер він заходить, отримує оновлення, віддає накази та виходить", — каже один із давніх членів його команди.

Інший член президентської команди розповів каже, що найбільше Зеленський почувається зрадженим своїми західними союзниками. Вони залишили його без засобів, щоб виграти війну – лише із засобами, аби встояти перед наступом росіян.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  командири на передовій починають саботувати накази про наступ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 жовтня 2023, 20:33

Тоді десятки бадьорих відосиків та звернень, на добу, двійники записують? Треба віддати належне його Притону, вони це передбачали тому крали і виводили в офшори, максимально енергійно щоб встигнути.


Новини