Головна Новини Політика президент Організатори кінопремії "Оскар" вдруге відмовили Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатори кінопремії "Оскар" вдруге відмовили Зеленському

Кіноакадемія вирішила не дозволяти виступити президенту України на церемонії нагородження "Оскар".

9 березня 2023, 18:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський після початку повномасштабного вторгнення виступає з промовою зупинити російську агресію на усіх публічних майданчиках, проте вже вдруге президенту України відмовили з телеефіром на кінопремії "Оскар". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Variety.

Організатори кінопремії "Оскар" вдруге відмовили Зеленському

Кіноакадемія не дозволила Зеленському виступити на церемонії нагородження. Фото з відкритих джерел

Українського президента запрошують на найбільші заходи світу, кінофестивалі, політичні саміти, зустрічі лідерів впродовж року війни. На цих майданчиках Володимир Зеленський намагається донести повідомлення до всього світу у необхідності підтримці України та протистояти Росії.

Одним з таких майданчиків міг стати ефір нагородження кінопремії "Оскар", проте організаторе вдруге відмовили президенту України. Як з’ясувало видання Variety агент Майк Сімпсон звернувся до Академії кіно США з проханням надати дозвіл виступити Зеленському на церемонії нагородження. Проте організація відхилила запит, вдруге та відмовилась від коментарів про своє рішення.

Минулого року, голлівудський актор Шон Пенн закликав надати можливість виступити президенту України. Актор пообіцяв, що розплавить свою статуетку "Оскар", якщо кіноакадемія не дасть слово Зеленському. Під час візиту в Україну Шон Пенн вирішив не плавити статуетку, а просто віддати її Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стала відома реакція Володимира Зеленського на польську адаптацію серіалу "Слуга народу". нагадаймо, що в українській версії головну роль зіграв Зеленський.

Також "Коментарі" писали, що представник Віктора Орбана відреагував на пропозицію Володимира Зеленського приїхати до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини