Головна Новини Політика президент Окупанти знову захотіли постріляти: Зеленський відреагував на удар Росії Південноукраїнською АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову захотіли постріляти: Зеленський відреагував на удар Росії Південноукраїнською АЕС

Путін продовжує ядерний шантаж

19 вересня 2022, 11:17 comments1071
Поділіться публікацією:

Своїми ракетними ударами по Південноукраїнській АЕС країна-агресор наражає на небезпеку весь світ. Саме тому світова спільнота має зупинити Росію, поки що не стало надто пізно. Як передає портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський відреагував на російський обстріл АЕС, виклавши свою посаду в Телеграм.

Окупанти знову захотіли постріляти: Зеленський відреагував на удар Росії Південноукраїнською АЕС

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що лише 300 метрів відокремили проліт російської ракети від Південноукраїнської АЕС. У результаті через удар було відключено деяку електроніку.

Володимир Зеленський наголосив, що в окупантів знову з'явилося бажання постріляти, але забули, що таке атомна станція. Президент звернув увагу, що таким обстрілом росіяни наражають на небезпеку весь світ, а значить світ, поки ще є час, повинен зробити все можливе, щоб зупинити Росію.

Зазначимо, першим про нічний удар Росії по Південноукраїнській АЕС повідомив "Енергоатом".

Читайте також на порталі "Коментарі" — спеціально для видання "Коментарі" експерти спрогнозували, чого в найближчому майбутньому чекати України на всіх фронтах – власне військовому, а також економічному, зовнішньополітичному, внутрішньополітичному.

Також видання "Коментарі" повідомляло — речник Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі прибула до столиці Вірменії – Єреван. Візит проходить на тлі чергового загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном та нездатності Росії виконати взяті на себе зобов'язання щодо його врегулювання та захисту Вірменії (хоч Кремль намагається зберегти гарну міну за поганої гри). Про що говорить те, що відбувається зараз на Південному Кавказі? Хто і як може використати ситуацію з вигодою для себе? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини