Головна Новини Політика президент Одного бажання українців мало: Зеленський відповів прямо, у якому разі Україна програє війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного бажання українців мало: Зеленський відповів прямо, у якому разі Україна програє війну

Президент вважає, що Україна програє війну, якщо Конгрес США не розблокує пакет допомоги

9 квітня 2024, 08:07 comments4924
Поділіться публікацією:

Україна гостро потребує виділення військової допомоги з боку США. Як зазначив Володимир Зеленський, якщо Конгрес не розблокує пакета на 60 мільярдів, то наша держава програє війну, розв'язану Росією. Як передає портал "Коментарі", про це глава держави заявив під час відеозустрічі з українською групою зі збору коштів UNITED24, повідомляє телеканал "CNN".

Одного бажання українців мало: Зеленський відповів прямо, у якому разі Україна програє війну

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Важливо конкретно звернутися до Конгресу: якщо Конгрес не допоможе Україні, Україна програє війну", – наголосив Володимир Зеленський.

Президент додав, що якщо наша держава програє війну, розв'язану Росією, атакованими будуть інші держави. Він наголосив, що "це факт".

Крім того, глава держави попередив, що "найближчими тижнями Росія все більше і більше наполегливо втягуватиме ядерну зброю в дебати, загрожуватиме, гратиме з цим питанням".

Також президент у замітці у мережі X висловив подяку амбасадорам UNITED24 за те, що вони "продовжують привертати увагу США до боротьби українського народу за свободу та незалежність".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського попередили про наближення критичного моменту: про що йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Конгрес США виходить цього тижня з канікул. Ми сподіваємося, що буде нарешті ухвалено рішення про виділення багатомільярдної допомоги Україні, яке "заморожено" вже близько півріччя. Щоправда, досі неясно – коли і в якому вигляді можуть ухвалити законопроект про зовнішню підтримку. Чи можна чекати на якісь рішучі дії (позитивні для нас) від демократів і частини республіканців, які реально переживають за Україну і власне глобальну безпеку? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини