Головна Новини Політика президент Нове відеозвернення Зеленського: «У нас вирвали наше серце - Крим»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове відеозвернення Зеленського: «У нас вирвали наше серце - Крим»

Президент згадав події семирічної давнини

26 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Рівно сім років тому, 26 лютого 2014 року, в українському Сімферополі відбувся найчисленніший мітинг на підтримку територіальної цілісності України. З цієї нагоди президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян через відео, опубліковане в соцмережах гаранта.

Нове відеозвернення Зеленського: «У нас вирвали наше серце - Крим»

Фото з відкритих джерел

"Крим був серцем України – сонячним, добрим і світлим. Сім років тому у нас його вирвали. Ми ніколи не забудемо того, хто це зробив, і ніколи не забудемо того, хто дозволив це зробити", — йдеться у повідомленні президента.

Крім того, президент підписав указ щодо окремих заходів, спрямованих на деокупацію та реінтеграцію Кримського півострова. Зеленський повідомив про те, що буде запущена "Кримська платформа", проведені заходи для розвитку й підтримки кримськотатарської мови, культури та захисту прав мешканців тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, українська влада систематично робила помилки в політиці стосовно Криму, що зрештою і призвело до його анексії Росією. Таку заяву зробив п’ятий президент Петро Порошенко у День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Політик переконаний, що помилки щодо Криму почалися з оголошення його автономії.

Як раніше повідомлялося, у Генеральній асамблеї ООН днями пройшли дебати щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях України, в тому числі — на анексованому Росією Кримському півострові. "Коментарі" підбили підсумки разом з експертами, і розібралися, про що говорять позиції України, Росії та колективного Заходу, а також — в якому руслі може далі розвиватися ситуація. Експерти відзначають, що на порядку денному почало виразніше вимальовуватися "кримське питання".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

26 лютого 2021, 12:42

У тебя сейчас другая проблема - Стерненко! Крым на задании и неплохо с ним справляется! ))) А вот из за Стерненко, а точнее судебной системы, ты и твоя ватная кобла скоро будет палать!


Новини