Головна Новини Політика президент Нові кадрові ротації в ОП: що відомо про нового заступника Єрмака та чим він займатиметься
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові кадрові ротації в ОП: що відомо про нового заступника Єрмака та чим він займатиметься

Ростислав Шурма відповідатиме за економічний блок

23 листопада 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

В  Офісі президента з’явився новий посадовець. На вакантну посаду заступника керівника  призначений Ростислав Шурма. Наказ про призначення президент України підписав  сьогодні, 23 листопада. Про це інформує  президентська пресслужба.

Нові кадрові ротації в ОП: що відомо про нового заступника Єрмака та чим він займатиметься

Ростислав Шурма (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, новий чиновник куруватиме економічний блок роботи ОП.

 Новий заступник зазначив, що для нього пріоритетною  стане діяльність із розробки програм стимулювання економіки та  підвищення енергоефективності.

 За цим напрямком роботи Ростислав Шурма замінить Юлію Свириденко, яка тепер працюватиме  на урядовій посаді першої-віце-прем'єрки – міністерки  економіки.

 Новопризначений заступник родом зі Львова. Ростислав Шурма отримав диплом за спеціальністю "економіка та підприємництво" в Києво-Могилянській академії. Крім того, він ще закінчив Київський економічний  університет  ім. Гетьмана за спеціальністю "економічна теорія".

Відомо, що новий посадовець 15 років відпрацював у промисловості. В 2012 -2019 роках був генеральним директором заводу "Запоріжсталь". Також він є членом наглядової ради "Укроборонпрому".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що міністр культури та інформполітики йде у відставку. Він додав, що причинами звільнення були питання з Держкіно та бюджетне фінансування на 2022 рік. Щодо Держкіно, то Ткаченко наголосив, що Кабмін схвалив важливе рішення про підпорядкування агенства без погодження з Міністерством. Крім того, Олександр Ткаченко наголосив, що приймається чимало рішень, з якими він не згоден. Серед яких було відмовлено в створенні Держслужби та Держінспекції з охорони культурної спадщини. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини