Головна Новини Політика президент Непроста розмова Джонсона із Зеленським: що пообіцяв Лондон
commentss НОВИНИ Всі новини

Непроста розмова Джонсона із Зеленським: що пообіцяв Лондон

Президент України заявив, що наступні 24 години будуть вирішальними для України

28 лютого 2022, 07:55 comments6894
Поділіться публікацією:

Увечері 27 лютого відбулася телефонна розмова президента України та прем'єр-міністра Британії. Під час розмови Зеленський сказав Джонсону, що найближчі 24 години будуть вирішальними для України. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє пресслужба прем'єр-міністра Британії. Також про це повідомляє Зеленський у себе у Twitter.

Непроста розмова Джонсона із Зеленським: що пообіцяв Лондон

Володимир Зеленський та Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Президент Зеленський заявив, що антипутінську коаліцію сформовано і вона працює. Зокрема президент України розповів, що він погодив послідовність дій спільно з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а також прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

При цьому Борис Джонсон заявив, що в розмові Володимир Зеленський зізнався, що найближчі 24 години стануть вирішальними для його країни. Від себе Джонсон гарантував, що Великобританія зробить усе можливе, щоб Україна продовжила надходити оборонну допомогу як від Лондона, так і від союзників.

За словами глави уряду Великобританії, то опір, з яким в Україні зіткнулися російські війська, є героїчним.

Борис Джонсон пообіцяв зміцнити контакти з Україною. Також британський прем'єр заявив, що Лондон продовжить підтримувати суверенітет української держави та повністю на боці українського народу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, з чим прорахувався Путін в Україні, коли віддав команду російським військам розпочати наступ. Російський президент розраховував, що війська РФ не зіткнуться з таким сильним опором в Україні й операція завершиться дуже швидко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини