Головна Новини Політика президент "Не втрачайте віру в закон" - Зеленський витончено привітав прокуратуру
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не втрачайте віру в закон" - Зеленський витончено привітав прокуратуру

Володимир Зеленський висловив переконання, що серед більш ніж десяти тисяч працівників прокуратури багато чесних і порядних людей

1 грудня 2020, 13:46
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відвідав Офіс Генерального прокурора і привітав працівників прокуратури з професійним святом. Про це повідомляється на сайті президента.

"Не втрачайте віру в закон" - Зеленський витончено привітав прокуратуру

"Я не хочу зараз говорити очевидні речі: про зміцнення верховенства права, про ефективну протидію злочинності та про багато інших проблем, без сумніву, дуже важливих завдань прокуратури. Про них, я впевнений, ви чули неодноразово, але щоб виконати їх, потрібні не розмови, а справи. Щоденна робота, якої мало чим допоможе набір загальновідомих тез, які повторюються з року в рік, змінюючи лише свій порядок", — зазначив Глава держави під час зустрічі з працівниками прокуратури.

Володимир Зеленський висловив переконання, що серед більш ніж десяти тисяч працівників прокуратури багато чесних і порядних людей.

"На оновлену прокуратуру наше суспільство покладає великі надії. Я як Президент щиро бажаю вам виправдати їх, ніколи не втрачати власну віру в закон і справедливість, діяти рішуче, швидко, зруйнувати всі стереотипи й досягти історичних успіхів у службі на благо нашої держави. Ну і, звичайно, — міцного здоров'я вам і вашим родинам", — сказав Глава держави.

Президент також вручив нагороди співробітникам прокуратури.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Pfizer подала заявку на дозвіл поширення вакцини в Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини