Головна Новини Політика президент Не тільки Україна: Зеленський назвав наступні цілі Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Україна: Зеленський назвав наступні цілі Путіна

Володимир Зеленський вважає, що Володимиру Путіну замало навіть Європи

7 червня 2024, 12:57
Поділіться публікацією:

Наступними цілями російської агресії можуть бути країни Балтії, Польща чи Балкани. Російському диктатору Володимиру Путіну замало навіть Європи. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час виступу перед Національними зборами Франції зробив президент України Володимир Зеленський.

Не тільки Україна: Зеленський назвав наступні цілі Путіна

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Європу знову намагаються перекроїти силою і розповідають, що ті чи інші народи нібито "не заслуговують" на самостійне існування. Все це сьогодні спрямоване проти України, але для того і так, щоб завтра бути спрямованими проти інших", — заявив глава держави.

Володимир Зеленський назвав черговість можливих наступних цілей Росії. На його думку, це можуть бути Балтія, Польща, Балкани і надалі.

"Цей російський режим не визнає межі, йому недостатньо навіть Європи, він уже руйнував Сирію та хаотизує Сахель, він інвестує в терор і підвішує життя там, куди може дотягнутися, там, де не зустрічає опір", — сказав президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що все більше західної зброї надходить до України, нашим захисникам доводиться титанічними зусиллями стримувати ворога, який продовжує давити. Особливо спекотно на Сході. Що зараз відбувається на фронті? Які плани росіян нам удалося зруйнувати? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – спецслужби на Заході вважають, що Росія має спільну перевагу на війні, тому Україна може зазнати "значно більших територіальних втрат", ніж у першій половині цього року. Крім того, через повільну мобілізацію та спроби зберегти особовий склад Україна, ймовірно, не зможе "перехопити ініціативу" у війні до кінця 2024 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини