Головна Новини Політика президент Не прийшов до влади заради бізнес-інтересів: Євгенія Кравчук про президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Не прийшов до влади заради бізнес-інтересів: Євгенія Кравчук про президента України

Народний депутат також зазначила, що вважає Зеленського дуже харизматичним

20 березня 2021, 08:10
Поділіться публікацією:

Заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук в ексклюзивному інтерв'ю для порталу "Коментарі" висловила думку, що Володимир Зеленський прийшов до влади "не заради якихось бізнес-інтересів", а для того, щоб "змінити систему":

Не прийшов до влади заради бізнес-інтересів: Євгенія Кравчук про президента України

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Я щиро вірю, що у Зеленського точно кращі прагнення щось зробити, реалізувати, щоб його пам'ятали як хорошого президента. Він точно не прийшов до влади заради якихось бізнес-інтересів. І він перестав бути якимось кадровим політиком. Як то кажуть, американських президентів вирощують в певних вузах. Вони до цього йдуть, готуються професійно. А Зеленський все-таки позасистемний політик. Він прийшов змінити цю систему. А у нас якраз фактично була кругова порука, просто змінювали один одного. була опозиція між собою, але по суті їх мало що відрізняє ", — сказала Євгенія Кравчук.

Народний депутат також зазначила, що має з президентом робочі й нормальні стосунки, а також вважає його дуже харизматичним:

"Коли з ним спілкуєшся, просто віриш людині абсолютно", — продовжує Кравчук.

Заступник голови фракції "Слуга народу" також прокоментувала інформацію з приводу розпуску президентом Верховної Ради, зазначивши, що з боку Зеленського це не виглядало погрозою. Нардеп вважає, що розпуск Ради — крайній варіант і все ж краще знайти якісь нормальні інструменти впливу. За словами Кравчук, більшість депутатів розуміють, що вони знаходяться в президентській партії. Президент Зеленський став би президентом і без них. Але вони без президента Зеленського навряд чи стали б депутатами. У цьому нардеп бачить певний взаємозв'язок.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський розповів, коли може відбутися зустріч "нормандської четвірки".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Yevgeny

20 березня 2021, 08:56

"Я искренне верю, что у Зеленского..." -- Блажен, кто верует. Тепло ему на свете!


Новини