Головна Новини Політика президент Не лише США: ЗМІ дізналися, куди Зеленський вирушить після зустрічі з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише США: ЗМІ дізналися, куди Зеленський вирушить після зустрічі з Байденом

За інформацією ЗМІ, Володимир Зеленський найближчими днями прибуде з візитом до Канади.

20 вересня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський до кінця тижня, вперше від початку повномасштабного вторгнення Росії, відвідає Канаду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на джерело видання CBC.

Не лише США: ЗМІ дізналися, куди Зеленський вирушить після зустрічі з Байденом

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Журналісти, посилаючись на джерела, стверджують, що український президент відвідає Оттаву та Торонто під час свого візиту до країни.

Також очікується, що перед цим президент США Джо Байден проведе переговори з Володимиром Зеленським у Білому домі цього четверга, 21 вересня.

А під час візиту до Канади Володимир Зеленський виступить перед парламентом в Оттаві цієї п'ятниці, 22 вересня. Після цього він вирушить до Торонто.

Зазначається, що поїздку не було підтверджено офіційно. Незважаючи на те, що канадські та українські чиновники відмовляються від коментарів щодо цього – у Канаді вже протягом кількох останніх днів продовжуються підготовчі заходи щодо безпеки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час візиту до США президент України Володимир Зеленський вже виступив на 78-му засіданні Генасамблеї ООН. Серед іншого, заявив про необхідність ядерного роззброєння Росії, звинуватив її в геноциді через викрадення українських дітей, відкинув можливість переговорів із країною-агресором та розкритикував спроби укласти з нею тіньові угоди за лаштунками. Він також провів двосторонні зустрічі з лідерами Південно-Африканської Республіки, Кенії, Європейської ради, Ізраїлю та генсеком ООН. А ось запланована зустріч із президентом Польщі не відбулася, підтверджуючи загострення відносин між Києвом та Варшавою на тлі зернового конфлікту. Які висновки за підсумками заяв та зустрічей Зеленського в США можна зробити зараз? Які очікування можуть виправдатися чи ні в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини