Головна Новини Політика президент "Не бачу підстав, щоб зменшувати вакцинацію в Україні": Зеленський про AstraZeneca
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не бачу підстав, щоб зменшувати вакцинацію в Україні": Зеленський про AstraZeneca

Попри дезінформацію щодо вакцини, в Україні вже зробили щеплення близько 90 тисячам осіб

18 березня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачить підстав для того, щоб припиняти вакцинацію від коронавірусу в Україні, оскільки, всупереч дезінформації щодо вакцин, у країні вже зробили щеплення близько 90 тисячам осіб. Про це він заявив під час пресконференції 18 березня.

"Не бачу підстав, щоб зменшувати вакцинацію в Україні": Зеленський про AstraZeneca

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

На думку Зеленського, інформаційна атака, яка відбувається у світі щодо вакцини AstraZeneca, є серйозною протидією проти препарату.

"Я вважаю, що інформаційна атака на AstraZeneca — це дуже серйозна інформаційна протидія проти вакцини. Я не знаю, ким вона розпочата, але в Україні я не бачу підстав, щоб зменшувати вакцинацію. Від нашого МОЗу такої інформації не отримував", — заявив президент.

При цьому Зеленський зазначив, що в Україні на сьогодні вакцинують лише препаратом Covishield (AstraZeneca), який виготовляється в Індії.

"В Україні є єдина вакцина, яка доставлена ​​в Україну, — це Covishield. Хочу підкреслити, що нині із 500 тисяч доз вакцин ми вакцинували майже 90 тисяч осіб, попри низький рівень довіри до вакцинації. З них — жодного летального випадку", — підкреслив він і додав, що Сполучені Штати, Великобританія, Польща та Австралія не зупиняли використання вакцини AstraZeneca.

Нагадаємо, що раніше Максим Степанов заявив, що в Україні не фіксували випадків тромбозу після отримання дози Covid-вакцини AstraZeneca (Covishield).

Також він заявляв, що вакцина AstraZeneca, яка використовується в Україні, повністю безпечна. Степанов зазначив, що вже вакцинував своїх батьків цим препаратом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини