Головна Новини Політика президент Наступ на Бахмутському напрямі: Зеленський зробив обнадійливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ на Бахмутському напрямі: Зеленський зробив обнадійливу заяву

Українські війська перейшли від оборони до наступу на сході України

7 червня 2023, 08:00 comments2339
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський у традиційному вечірньому зверненні до українців натякнув, що українські захисники просунулися вперед на Бахмутському напрямку. Президент зазначив, що він вдячний за рух уперед 3-й ошб та 57-й омб.

Наступ на Бахмутському напрямі: Зеленський зробив обнадійливу заяву

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Особливо, як і вчора, хочу відзначити сьогодні наших героїв на Бахмутському напрямі... Молодці, воїни! 3-я окрема штурмова бригада та 57-а окрема мотопіхлива бригада — дякую вам! Дякую за рух уперед!", — заявив глава українського держави.

Зазначимо, передувала такій заяві президента заява Міноборони 5 червня, де повідомили, що на Бахмутському напрямку українські війська рухаються широким фронтом і мають успіх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що російські війська тікають з-під Бахмута, залишаючи свої позиції.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація навколо Бахмута, звідки намагаються вибратися неабияк пошарпані залишки ПВК "Вагнер", залишається напруженою, хоч боротьба за цей напрямок триває. Тим часом аналітики Інституту вивчення війни (ISW) не виключають, що росіяни можуть готувати нові напрями ударів на Донеччині. А ось голова Чечні Рамзан Кадиров, на думку представників ISW, не наважується кинути нові підрозділи "кадировців" на фронт, хоч періодично бравурно про це заявляє. Про що говорить те, що відбувається зараз на Донбасі та навколо Донбасу? Як ситуація на фронті і навколо російських "кишенькових армій", задіяних у цій війні або створюваних на її тлі, може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини